DŽUDO sekcija

Omladinski Džudo Klub Beograd vrši upis polaznika na lokaciji Star Wellness & Sport. Sekcija se bazira na razvoju koordinacije, gipkosti, elastičnosti ,kao i ojačanju tela Vaših mališana.

Omladinski džudo klub Beograd je osnovan i registrovan kao samostalni klub 1970. godine. Izrastao je iz pionirske džudo sekcije Univerzitetskog džudo kluba „Student“. U navedenom osmogodišnjem periodu, klub je od pionirske sekcije stasao u Omladinski klub, koji je 1978. postao član Omladinskog sportskog društva „Beograd“ Osnovna karakteristika ovog perioda u radu kluba je formiranje i uspešan rad školskih sekcija u preko 35 škola, organizacija prvih pionirskih takmičenja i samofinansiranje iz sopstvenih delatnosti.

U periodu od 1997 do danas OJK BEOGRAD se nalazi u samom vrhu srpskog judoa, uz stalni rast koji je rezultirao osvajanjem titula ekipnog sampiona drzave za 2009, 2010 i 2011. Danas je Omladinski džudo klub Beograd najuspešniji džudo klub u državi i najuspešniji sportski kub na teritoriji opštine Palilula.Takodje, u ovom trenutku, Omladinski džudo klub Beograd koji ima 107 aktivnih takmičara u svim uzrasnim kategorijama, i ima jednu od najmasovnijih i najkvalitetnijih judo škola. O tome svedoče i zvanični podaci Džudo saveza Srbije, prema kojima je Omladinski džudo klub Beograd rangiran, po broju osvojenih medalja na zvaničnim takmičenjima, kao najuspešniji klub u mlađim uzrasnim kategorijama (poletarci, pioniri, kadeti, juniori i ml.seniori) u Srbiji.

Sve informacije možete dobiti na telefon trenera 063/277-085 Slaviša Nerandžić ili kontakt stranice Star Wellness & Sport.