O nama

Dobrodošli u Star Wellness & Sport

Star wellness & sport je novootvoreni sportski i wellness centar smešten u srcu Voždovca u naselju Braće Jerković. Centar ima sopstveni parking koji obezbeđuje 40 parking mesta i obuhvata 2000m2 zatvorenog prostora luksuzno opremljenog u modernom stilu, namenjenog svima koji vode računa o svom izgledu i zdravlju, redovno vežbaju i bave se sportom, ali i onima koji više vole da opuste svoje telo.

Wellness & Spa.

SPA deo sadrži bazen, parno kupatilo, suvu saunu kao i sobu za masažu, gde se korisnici potpuno mogu opustiti. Korisnicima je obezbeđen kompletan set za korišćenje bazena koji sadrži bade mantil, peškire, papuče, kecelju za saune i masažu, kao i kompletan set za higijenu - šampone, kreme... Poseban akcenat smo stavili na privatnost korisnika, pa je cela SPA zona centra uradjena bez video nadzora.

U sklopu centra se nalazi i kafić u kojem se gosti mogu osvežiti i odmoriti. Postoji i mogućnost poručivanja iz SPA dela gde će ih naše ljubazno osoblje kafića uslužiti kako bi pored bazena mogli dodatno da uživaju.

Sport.

Sportski deo centra namenjen za aktivne vežbače sadrži fitness deo sa tri teretane opremljene sa najmodernijim spravama kao i salu za Yogu. Takodje, u sportskom delu se nalazi i velika sala sa multisport podlogom za grupne sportove kao što su tenis, odbojka, košarka i fudbal, kao i sala za zabavu opremljena stolovima za stoni tenis.